AcasăSPORTGruia Stoica preia Rapidul pana maine!

Gruia Stoica preia Rapidul pana maine!

Gruia Stoica vrea sa faca si din Rapid un business de succes

Cand nimeni nu mai spera, iata ca vanzarea Rapidului catre omul de afaceri Gruia Stoica revine in actualitate! Proaspatul proprietar al CFR Marfa intra in actionariatul clubului cel tarziu maine.

Gruia Stoica vrea sa faca si din Rapid un business de succes

Inaintea meciului de Cupa cu Ceahlaul Piatra Neamt, suporterii Rapidului primesc una dintre cele mai asteptate vesti din ultimul timp: Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu se pregatesc sa cedeze pachetul majoritar de actiuni la club miliardarului Gruia Stoica, foarte probabil omul anului 2013 in Romania! Din cate se pare, intrarea FC Rapid in „Grampet Group” se va face in mai multe etape. Intr-o prima faza, Gruia Stoica ar urma sa sponsorizeze echipa, urmand ca preluarea clubului sa se realizeze abia dupa ce Tribunalul Bucuresti isi va spune punctul de vedere asupra planului de reorganizare, verdict asteptat pentru luna noiembrie.

Ieri, Nicolae Cristescu a evitat sa pronunte numele magnatului din Toflea, precizand doar ca noul investitor din Giulesti n-a mai avut legaturi cu fotbalul: „In cel mult doua zile voi anunta un nou om de afaceri care vine la Rapid. Ce pot sa spun este ca nu a mai avut pana acum treaba cu vreun club din Romania si este un om de afaceri stabil financiar”.

Taher a refuzat

Pe lista celor contactati de Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, in vederea demararii negocierilor pentru preluarea clubului Rapid, s-a numarat si Fathi Taher. Iordanianul n-a dorit, insa, sa se mai implice in gruparea giulesteana dupa experienta din 2008, cand a investit peste 8 milioane de euro in Rapid si nici in ziua de azi nu si-a recuperat intreaga suma!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger