AcasăSPORTGroparul de la Severin vine sa puna bomboana pe coliva Rapidului

Groparul de la Severin vine sa puna bomboana pe coliva Rapidului

Stathis Smyris s-a fotografiat cu Marian Rada la baza ProRapid

Se anunta vremuri si mai negre pentru Rapid. Grecul Stathis Smyris si-a anuntat intentia de a colabora cu gruparea giulesteana, prezenta sa in conducerea clubului provocand, deja, frisoane patimasilor suporteri „feroviari”.

Stathis Smyris s-a fotografiat cu Marian Rada la baza ProRapid

In decembrie 2012, la Severin se vorbea despre implicarea francezului Christian Karembeu in salvarea echipei locale. Evident, numele fostului campion mondial a fost rostit imediat ce grecii Stathis Smyris si Alexios Alexandris si-au varat coada in clubul finantat de autoritatile locale. Dupa nici macar sase luni, cei doi au dat bir cu fugitii, lasand CS Severin sa retrogradeze in liga secunda. Desi sperau sa nu mai aiba de-a face cu asemenea personaje, microbistii romani se vad loviti iar de vestea ca Smyris reintra in circuit: „Am decis sa ajut la redresarea financiara a acestui club mult iubit. Am intalnit la Rapid multi oameni de calitate si cu totii dorim sa facem o treaba buna”, a scris elenul pe pagina personala de „Facebook” dupa o prima vizita la baza sportiva din Straulesti.

Pana sa „ajute” Stathis Smyris la redresarea financiara a Rapidului, echipa lui Sandu Tabarca s-a facut de bafta si-n etapa a doua din Liga 2: doar 1-1 pe teren propriu cu Gloria Buzau, rezultat identic cu cel obtinut in runda precedenta, pe terenul Berceniului!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger