AcasăSPORTGrigoras s-a retras sa asculte "Nessun dorma" pe Valea Uzului!

Grigoras s-a retras sa asculte „Nessun dorma” pe Valea Uzului!

Presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu, si-a dat cuvantul in fata jucatorilor ca nu are nicio implicare in decizia antrenorului de a parasi echipa.

Petre Grigoras in curtea casei din Valea Uzului

Fara sa-si anunte nici macar familia in privinta intentiei sale, Petre Grigoras l-a contactat, marti dimineata, pe Marin Condescu, spunandu-i direct ca nu mai vrea sa pregateasca echipa!

Aceasta este privelistea din vecinatatea resedintei antrenorului

Socat de lejeritatea cu care tehnicianul a facut anuntul, dar nicidecum surprins, liderul USMO l-a rugat pe Grigoras sa participe, totusi, alaturi de el intr-o conferinta de presa, pentru ca lumea sa vada o despartire amiabila intre antrenorul si formatia cu cel mai spectaculos joc din Liga 1. De altfel, Condescu si-a dat cuvantul si-n fata fotbalistilor importanti din lot ca Petre Grigoras pleaca „de bunavoie si nesilit de nimeni” de la Targu Jiu, tocmai pentru a evita crearea unor tensiuni suplimentare in vestiar. Apropiatii liderului de sindicat banuiesc, insa, ca Petre Grigoras s-a speriat de obiectivul pe care i l-a impus conducerea clubului (locurile 2-4 la finalul sezonului) si a preferat sa se retraga inainte de startul celor doua cantonamente.

La fel s-a-ntamplat si la Galati si Iasi!

Nu este pentru prima data cand Petre Grigoras isi lasa masca angajatorii. De la Galati, in 2009, a plecat imediat ce presedintele Marius Stan l-a anuntat ca obiectivul Otelului urma sa fie clasarea in primele patru echipe ale campionatului, pe cand el si-ar fi dorit o „evitare a retrogradarii” lipsita de griji. Nici de la Poli Iasi n-a fost impins spre demisie: in 2010, i-a transmis edilului Gheorghe Nichita ca nu mai rezista psihic in Iasi si ca are nevoie sa-si trateze depresia la resedinta din Darmanesti!

A vrut acasa, sa se plimbe pe malul lacului

Ramas fara angajament, Petre Grigoras s-a retras langa Darmanesti (judetul Bacau), in satul Valea Uzului, acolo unde are resedinta. Peisajul de vis, linistea muntilor si adierea vantului pe lacul de acumulare din Valea Uzului sunt elementele care-l ajuta sa-si regaseasca echilibrul in aceste momente. Plimbarile montane si, firesc, „Nessun dorma” in interpretarea lui Luciano Pavarotti, aria pe care o considera „Everestul muzicii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger