AcasăSPORTGreva la Pro Rapid, Dinu Gheorghe demisioneaza!

Greva la Pro Rapid, Dinu Gheorghe demisioneaza!

Au pierdut multi jucatori, dar acum sunt pe cale sa ramana si fara angajati. Rapidistii se imputineaza pe zi ce trece, iar la sediul clubului se vorbeste numai despre greva.

Dinu Gheorghe nu mai face fata problemelor de la Rapid

Neplatiti de mai multe luni, angajatii de la Pro Rapid iau in calcul greva drept forma de protest pentru situatia in care au ajuns. Chiar si cu un nou patron, in persoana omului de afaceri Valerii Moraru, oamenii care lucreaza pentru gruparea „feroviara” au ramas cu aceleasi probleme. Conform Digi Sport, magnatul „Azuga Waters” ar fi oferit in luna septembrie 10 bilete la ordin lunare, in valoare fiecare de 50.000 de lei, care trebuiau sa fie achitate la fiecare 30 ale lunii. Doar primul bilet la ordin a fost executat, chiar de catre Cristina Andronache, fostul administrator judiciar. De la schimbarea ei din functie, noua conducere n-a mai facut niciun demers in acest sens. „Angajatii sunt platiti pe octombrie. Vor primi in curand si banii pe noiembrie si decembrie. Nu stiu daca au vrut sa intre in greva! S-au platit foarte multe datorii. Sunt 43 de angajati, de la ultimul la presedinte, cu tot cu antrenorii de la Centrul de copii si juniori”, a comentat Dinu Gheorghe.
Totusi, drept dovada ca situatia este critica sta gestul de a demisiona facut de presedintele in exercitiu. Abia a fost instalat in functie ca Dinu Gheorghe si vrea sa plece de la Rapid, dupa cum singur a anuntat: „Sunt sanse foarte mici, aproape de zero, ca eu sa mai raman la Rapid. Voi discuta cu cineva din patronat, daca o sa am cu cine, si vom vedea. In cele doua luni pe care le-am petrecut aici am simtit ca nu este nevoie de mine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger