AcasăSPORTGratierea lui Becali, ping-pong intre Basescu si Ponta

Gratierea lui Becali, ping-pong intre Basescu si Ponta

Primul ministru al Romaniei s-a batut cu caramida in piept cand a fost intrebat despre eliberarea lui Gigi Becali din inchisoare, insa realitatea este ca nu s-a intreprins nicio actiune in acest sens.

Lui Gigi Becali nu-i vine a crede ca toata lumea refuza sa-l ajute

Intr-o interventie la postul B1 TV, presedintele tarii a explicat ce anume s-a intamplat cu cererea de gratiere a finantatorului clubului Steaua. „Pe data de 13 ianuarie, ministrul Justitiei mi-a trimis un aviz negativ in care se arata ca nu se impune gratierea lui Gigi Becali. Iar Victor Ponta iese dupa acest aviz si spune ca l-ar gratia. Varul lui Ponta, ministrul Justitiei, mi-a trimis ca nu e de acord cu gratierea lui Becali. Ma indoiesc ca Ponta n-a stiut de avizul negativ”, a afirmat Traian Basescu.
Recent, premierul Victor Ponta a sustinut ca, din punctul sau de vedere, se impune gratierea lui Becali: ”Exista o cerere la Ministerul Justitiei. Ministrul m-a informat. Va lua o decizie. Daca as fi ministrul Justitiei, as propune presedintelui. Dar nu sunt. Decizia apartine ministrului Justitiei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger