AcasăSPORTGolul lui Tatu, decisiv pentru coeficientul de tara al Romaniei

Golul lui Tatu, decisiv pentru coeficientul de tara al Romaniei

Golul lui Leandro Tatu a ajutat la coeficientul de tara al Romaniei

Primul punct obtinut de Steaua in grupele Ligii Campionilor poate cantari enorm in clasamentul coeficientilor pe tara, pe baza caruia se stabilesc numarul de participante in cupele europene.

Golul lui Leandro Tatu a ajutat la coeficientul de tara al Romaniei

Astfel, aflata in competitie directa cu Cehia (26,350 puncte), Romania trebuie sa-si consolideze pozitia a 15-a (26,507 puncte), ultima care permite inscrierea a doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor. Marti, Steaua a obtinut un punct cu FC Basel, gratie reusitei brazilianului Leandro Tatu, iar astazi mai intra in cursa si Pandurii Tg.Jiu (meci cu Fiorentina); de partea cealalta, si cehii au/ vor avea parte de dueluri de foc: Viktoria Plzen urma sa joace aseara, in deplasare, cu Bayern München, in timp ce Slovan Liberec o va avea drept adversara, diseara, pe FC Sevilla. In cazul in care nu se produce nicio surpriza, iar Plzen, Liberec si Pandurii pierd, Romania profita de punctul Stelei si incheie si aceasta etapa pe pozitia a 15-a

Mai mult, tara noastra poate ataca si locul 14, ocupat in prezent de Austria (26,925 puncte), diferenta fiind mai mica de un punct.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger