AcasăSPORTGolgeterul lui Dinamo, nervos ca Bonetti l-a scos pe el, nu pe...

Golgeterul lui Dinamo, nervos ca Bonetti l-a scos pe el, nu pe Danciulescu!

Tucudean si Danciulescu nu au prins prea multe meciuri impreuna

La Medias, in remiza 2-2 cu Gaz Metan, italianul Dario Bonetti n-a fost multumit de cum a intrat in meci atacantul George Tucudean. Cel mai bun marcator al „cainilor” in startul acestui sezon a fost inlocuit dupa numai 35 de minute.

Tucudean si Danciulescu nu au prins prea multe meciuri impreuna

Omul care a marcat 5 goluri pentru Dinamo in debutul acestui sezon nu pare a mai fi in gratiile lui Dario Bonetti. Cu sapte meciuri consecutive fara nicio reusita, George Tucudean (21 ani) nu a mai prins primul „11” la Medias, in locul sau fiind preferat veteranul Ionel Danciulescu.

Bonetti modifica tot timpul formula de baza a lui Dinamo

La pauza jocului cu Gaz Metan, Bonetti l-a introdus in teren pe aradeanul de 21 de ani, in locul mijlocasului de banda Matei. Evolutia lui Tucudean nu a convins din nou, iar in minutul 80, fortat si de eliminarea aparatorului Nica, Bonetti l-a schimbat pe atacant. Fotbalistul s-a enervat si a plecat direct la vestiare, desi italianul ar fi vrut sa-i explice mutarea facuta: trebuia scos un atacant pentru a-l baga pe stoperul Koulibaly, asta in conditiile in care Gazul – aflat in superioritate numerica – asedia careul dinamovist. Se pare ca George Tucudean ar fi inteles motivatia inlocuirii sale, dar pe el altceva l-a suparat: faptul ca Bonetti l-a scos pe el, nu pe Ionel Danciulescu, un jucator de 35 de ani.

author avatar
Sebastian Stan
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger