AcasăSPORTGloria Bistrita - Steaua 0-1. Rezervele arata bine

Gloria Bistrita – Steaua 0-1. Rezervele arata bine

Desi a abordat meciul de la Bistrita cu echipa a doua, Steaua s-a impus, cu 1-0, impotriva Gloriei, intr-un meci disputat marti seara si contand pentru etapa a 30-a a Ligii I la fotbal.

Gloria a contand doar in prima repriza, cand Cubilla, in doua randurii, l-a facut mare pe Cojocaru, goalkeeperul de numai 17 ani al Stelei.

In partea a doua a jocului, oaspetii au apasat pe acceleratie si inevitabil a aparut si golul, Gabi Iancu marcand pentru prima data in tricoul Stelei.

Pustiul adus de la Viitorul Constanta a marcat cu sange rece, dupa o actiune prelungita de atac a Stelei si in care Mihai Costea, cu poarta goala in fata, a reusit contraperformanta de a trimite fix in Adi Rocha.

Imediat dupa gol, Steaua putea sa-si mareasca avantajul, insa Prepelita si Adi Rocha s-au jucat cu ocaziile.

Pe final, si Gloria Bistrita a aparut mai mult la finalizare, insa Cojocaru s-a opus cu brio la suturile lui Feher si Razvan Radu.

Steaua se impune, cu 1-0, la Bistrita, impotriva Gloriei, obtine o victorie de moral si reuseste sa-si menajeze titularii inainte de derby-ul cu Dinamo de vineri.

In aceste conditii, trupa antrenata de Laurentiu Reghecampf porneste drept mare favorita impotriva „cainilor”, mai ales daca ne gandim ca Dinamo a obtinut doar un egal marti, 1-1 acasa, cu modesta Ceahlaul Piatra Neamt. Lukanovic a deschis scorul pentru oaspeti, in minutul 24, iar Dinamo a egalat in minutul 67, prin Alexe.

Intr-un alt meci disputat marti, in etapa a 30-a a Ligii I, FC Vaslui si Gaz Metan Medias au incheiat la egalitate, 1-1. Buhaescu a deschis scorul rapid, in minutul 18, dar oaspetii au egalat pe final, prin Roman.

[youtube]sEaZEYAto54[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger