AcasăSPORTGiulestenii vor banii lui Kadirov: 100.000 de dolari!

Giulestenii vor banii lui Kadirov: 100.000 de dolari!

Cretu si Deac, doi dintre jucatorii preferati ai lui Lucescu jr

Echipa antrenata de Razvan Lucescu intalneste, astazi, in Antalya, pe Terek Groznii, intr-un meci decisiv pentru calificarea in finala competitiei „Kadirov Cup”.

Cretu si Deac, doi dintre jucatorii preferati ai lui Lucescu jr

Actualul presedinte al Republicii Cecene este puternicul Ramzan Kadirov, fiul fostului lider Ahmad, asasinat pe 9 mai 2004, pe stadionul din Groznii. In memoria tatalui sau, Ramzan (35 de ani) – unul dintre cei mai periculosi sefi de stat din lume – a organizat anul acesta turneul amical „Kadirov Cup”, la care participa sapte formatii din Europa (Rapid si Polonia Varsovia printre cele mai cunoscute) si una din Asia. Trupa lui Razvan Lucescu are doua victorii la „Kadirov Cup” si un succes cu Terek Groznii i-ar asigura disputarea finalei.

Kadirov danseaza in fata jurnalistilor

Darzenia cu care giulestenii isi doresc sa castige aceasta competitie tine si de un aspect financiar important: Ramzan Kadirov pune la bataie 100.000 de dolari pentru invingatoare, bani pe care conducerea rapidista a promis ca-i va imparti, in totalitate, fotbalistilor. Finalista va incasa 70.000 de dolari. Altfel, pentru veteranul rapidist Daniel Pancu, meciul cu Terek Groznii reprezinta un moment special. Ieseanul se va reintalni cu o parte dintre fostii sai coechipieri de la formatia rusa, dar il va revedea si pe patronul Ramzan Kadirov. Atacantul giulestean i-a intrat la inima temutului lider cecen in perioada in care a evoluat pentru echipa sa (2008-2009), cand a marcat 10 goluri in 33 de partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger