AcasăSPORTGiovanni si Mitica se baga si-n politica

Giovanni si Mitica se baga si-n politica

Dumitru Dragomir a fost deputat in doua mandate

Impresarul numarul 1 al Romaniei lasa fotbalul pentru scandalurile din Parlament. Nationalistul Ioan Becali vrea sa faca ordine in tara si-i avertizeaza pe „dusmanii” de la CFR Cluj: „Nu vor mai face ei ce vor in tara mea!”.

Dumitru Dragomir a fost deputat in doua mandate

Detronarea liderului CFR Cluj l-a bucurat peste masura pe Giovanni Becali, cel mai important impresar roman anticipand declinul gruparii patronate de Arpad Paszkany.

Giovanni Becali este cel mai cunoscut agent FIFA din Romania

„Era clar ca CFR ocupa primul loc pe considerente false, echipa asta a fost ajutata intr-una de arbitri. Uite ca acum i s-a dus «norocul»! Imi pare rau doar de Ioan Andone, pentru ca m-a refuzat cand i-am propus sa vina la Dinamo si s-a dus antrenor acolo, insa «ardelenilor» astia le doresc tot ce e mai rau pe lume! Bineinteles, doar pe plan fotbalistic! Nu se mai poate asa ceva, gata, m-am hotarat! Intru in politica si candidez pentru o functie importanta. O fac impreuna cu Mitica Dragomir, amandoi suntem sprijiniti de un mare partid politic. De acum incolo, nu vor mai face ei ce vor in tara mea! «Ardelenii» astia sunt cei mai periculosi!”.
Daca pentru Giovanni Becali vorbim despre un „botez”, Dumitru Dragomir este un om politic cu doua mandate de deputat in CV (intre 2000 si 2008). Trecut pe linie moarta dupa ultimele alegeri, presedintele LPF incearca o revenire in forta pe scena politica a tarii la alegerilor din vara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger