AcasăRecomandari"Giovanni show", live la tv

„Giovanni show”, live la tv

Cel mai cunoscut impresar roman isi va face debutul in televiziune cu o emisiune unicat pe piata media romaneasca: talk-show in direct din cantonamentele marilor cluburi europene!

Giovanni Becali vrea sa fie mereu in prim plan

Din invitat, moderator. Pentru Ioan Becali, trecerea nu reprezinta un impediment, „Giovanni” oricum fiind obisnuit sa conduca discutiile in orice emisiune este invitat. De data aceasta, insa, va pune si intrebari, in calitate de gazda a unui talk-show sportiv cum n-a mai existat pana acum pe piata media romaneasca. „Probabil ca, in viitor, veti avea o surpriza de la un post de televiziune, cu mine ca primadona. Vor fi interviuri din doua in doua saptamani cu marii antrenori si cu marile personalitati ale lumii fotbalistice din Europa si chiar de peste Ocean. Live, direct din cantonamentul echipei respective. O zi de antrenament, o zi plina de interviuri. Cu siguranta ne vom intelege cu televiziunea respectiva. Pentru iubitorii fotbalului romanesc, cred ca ar fi interesant sa aiba ocazia sa-l vada pe Mourinho cum vorbeste, cum gandeste, cum antreneaza”, a dezvaluit Becali la „Dolce Sport”.

Viitoarea emisiune va fi difuzata, in direct, o data la doua saptamani si va consta in deplasarea unei intregi echipe de filmare in cantonamentul unui mare club, evident, gratie relatiilor fostului impresar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
809 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger