AcasăRecomandariGino Iorgulescu vrea selectioner nou la echipa nationala: Afara cu Piturca!

Gino Iorgulescu vrea selectioner nou la echipa nationala: Afara cu Piturca!

Cu o grupa usoara de calificare la Euro 2016, echipa nationala a Romaniei trebuie sa inceapa preliminariile cu un staff ethnic nou, este de parere Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu nu mai crede in calitatile de antrenor ale lui Piturca

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu mai are incredere in actualul selectioner, drept pentru care afirma ca Victor Piturca trebuie schimbat din functie de Federatie. Iorgulescu ii imputa antrenorului nationalei ratarea calificarii la Cupa Mondiala din Brazilia si in special modul in care a pregatit barajul cu Grecia, din noiembrie. „Eu sunt putin mai rezervat dupa aceasta tragere la sorti (n.n. – pentru preliminariile Euro 2016), vreau sa vad rezultatele. Noi jucam acum un fotbal de slaba calitate. Parerea mea este ca cei de la FRF trebuie sa se hotarasca. Daca vad grupa asta o sa spuna ca e usoara si ca se califica. Eu, insa, imi spun punctul de vedere, unui antrenor i se acorda o sansa, adica o campanie, apoi altuia la fel. Cei care vin la FRF pe 5 martie sunt cei care o sa hotarasca. Daca ei hotarasc ca Piturca sa ramana, atunci sa ramana. Dar eu nu faceam contract cu selectionerul fara obiectiv. Obiectivul a fost ratat in primii doi ani, trebuia data o alta sansa, unui alt selectioner”. In privinta grupei pentru turneul final din Franta, seful Ligii este de parere ca „nu suntem deja calificati. Ati vazut cu Grecia ce s-a intamplat. Trebuie sa tratam serios meciurile, sa nu ne imbatam cu apa rece. Sunt echipe pe care trebuie sa le luam in serios, altfel s-ar putea sa ne trezim iar cu surprize. Sa vorbim mai putin si sa facem mai mult”.

Victor Piturca

Si Ladislau Boloni este de parere ca Victor Piturca trebuie sa califice nationala la ce grupa preliminara a nimerit: „E bine ca jucam primul meci cu Grecia, mai ales ca avem un sentiment de revansa. Vad ca Piturca spune ca avem nevoie de 8-9 jucatori. Daca asta vrea, inseamna ca a facut o selectie gresita. Este o exagerare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger