Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Gimnasta Maria Olaru a divortat de politicianul Bogdan Diaconu

Gimnasta Maria Olaru a divortat de politicianul Bogdan Diaconu

Autor:

Fosta gimnasta Maria Olaru a divortat de politicianul Bogdan Diaconu. Anuntul a fost facut de sportiva pe pagina sa de Facebook: ”Desi traiam separati, n-am vrut sa fiu acuzata, sau doar banuita, ca as fi contribuit, prin decizia mea, la esecul sau politic”.

 

maria olaru Bogdan Diaconu Gimnasta Maria Olaru a divortat de politicianul Bogdan Diaconu

Se aude ca ar fi o alta dama la mijloc

„Prin acest mesaj, anunt pe oricine se arata interesat de persoana mea, ca am divortat, prin procedura notariala, de fostul meu sot. Despartiea efectiva s-a produs de la jumatatea anului 2016, atunci cand m-am convins ca avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale in jurul carora se coagleaza o familie normala, onorabila. Faptul ca n-am introdus inca de atunci actele de divort se datoreaza activitatilor sale politice, in care nu m-am amestecat niciodata, intelegand ca sunt chestiuni care nu ma privesc, chiar daca eram tot mai in dezacord cu ele. Desi traiam separati n-am vrut sa fiu acuzata, sau doar banuita, ca as fi contribuit, prin decizia mea, la esecul sau politic. Cu atat mai putin ca as fi ales divortul dupa ce n-a mai fost deputat. Nimic mai strain de mine decat duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia etc., proceduri atat de utilizate de catre politicieni. Iar cei care ma cunosc pot confirma oricand. Da, divortul aduce cu sine o perioada grea, insa nu imposibil de depasit. Acesta este motivul pentru care va rog sa intelegeti si sa respectati dorinta de liniste atat de necesara mie si fiului meu. Va multumesc mult pentru intelegere si raman aceeasi Maria Olaru, sincera si incomoda”, a scris multipla campioana olimpica si mondiala de gimnastica.

Sa fi spart Elena familia Diaconu?

Prin presa se mai zvoneste ca, de fapt, divortul a survenit in urma faptului ca Maria s-a convins ca fostul deputat ar fi avut o relatie mult prea apropiata cu o alta femeie, Elena, o tanara absolventa de Studii Politice, fosta secretara si consiliera unui important lider PSD, asa dupa cum scrie WOWbiz.ro. Cica, aceasta este imaginea care ar fi provocat despartirea celor doi.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!