AcasăSPORTGigi Netoiu, infarct in penitenciar

Gigi Netoiu, infarct in penitenciar

Netoiu a fost cel mai discret dintre condamnatii din dosarul transferurilor

Incarcerat la Penitenciarul de la Vanjulet (Severin), fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu a ajuns duminica noapte la spital, dupa ce a suferit un infarct miocardic.

Netoiu a fost cel mai discret dintre condamnatii din dosarul transferurilor

Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, Netoiu a fost adus cu o ambulanta la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Drobeta Turnu Severin, unde medicii l-au stabilizat, in prezent el fiind monitorizat de aparate. Conform unor surse medicale, in momentul in care starea sa va fi stabila, Gigi Netoiu va fi transferat la un centru de cardiologie interventionala din Timisoara. Deocamdata, pacientul este supravegheat in spital de opt angajati ai Penitenciarului.
Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Gigi Netoiu, in martie 2014, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare. In acelasi dosar au mai fost condamnati Cristi Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni, George Copos – trei ani si opt luni, Mihai Stoica – trei ani si sase luni, Jean Padureanu – trei ani si patru luni si Gica Popescu – trei ani, o luna si zece zile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger