AcasăSPORTGigi l-a matrasit pe impresarul Marcel

Gigi l-a matrasit pe impresarul Marcel

Marcel Popescu este acuzat ca a vrut sa-l deturneze pe brazilianul Tatu catre FC Vaslui

Pe 27 aprilie a.c, patronul Stelei a anuntat faptul ca impresarul Marcel Popescu va prelua functia de director sportiv la gruparea din Ghencea. Dupa exact o luna, finantatorul s-a sucit: „Nu-l mai angajez, a bagat strambe!”.

MM Stoica l-a rugat pe impresar sa nu-si mai aroge merite in privinta transferurilor facute de Steaua

Spre surprinderea lui MM Stoica, pe data de 27 aprilie a.c, Gigi Becali anuntat angajarea impresarului Marcel Popescu in functia de director sportiv al Stelei. Finantatorul formatiei din Ghencea s-a declarat impresionat de munca depusa de agent la gruparea CFR Cluj, Popescu fiind omul cu care Paszkany si Muresan au izbutit sa cumpere ieftin si sa vanda scump jucatori in ultimii 3-5 ani. „Marcel Popescu o sa lucreze cu mine. Va veni si il angajez la Steaua. Va fi director sportiv, in locul lui Narcis Raducan. Marcel Popescu e mai destept, stie mai bine, a demonstrat-o. Nu ma despart nici de cei din club, dar ii dublez, n-am ce face. N-au dat rezultate”, a spus Becali.

„L-a sunat pe Porumboiu sa i-l propuna pe Tatu”

Marcel Popescu este acuzat ca a vrut sa-l deturneze pe brazilianul Tatu catre FC Vaslui

Marcel Popescu s-a pus pe treaba, doar ca l-a calcat pe bombeuri pe managerul MM Stoica. La inceputul acestei saptamani, intre cei doi au izbucnit un scandal – purtat mai degraba prin intermediul presei – oficialul Stelei acuzand faptul ca Marcel Popescu isi aroga drepturi privitoare la transferurile fotbalistilor Wires si Tatu. Ieri, Gigi Becali a anuntat ca impresarul nu va mai fi director sportiv la Steaua, pentru ca, citam, „a incercat sa bage strambe”. „Cand a vazut ca nu mai vine la Steaua, l-a sunat pe Porumboiu si i l-a propus pe Tatu. Porumboiu m-a sunat si mi-a zis ca nu mai vrea conflicte pentru ca sunt destui fotbalisti pe lumea asta”, a explicat Becali.

 

 

 

author avatar
Flavius Dobrescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger