AcasăSPORTGigi Corsicanu, lider al galeriei Rapid, retinut pentru 24 de ore

Gigi Corsicanu, lider al galeriei Rapid, retinut pentru 24 de ore

Gigi Corsicanu (sursa foto sport.ro)

Opt sustinatori ai echipei de fotbal Rapid Bucuresti, in frunte cu liderul Gigi Corsicanu, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Gigi Corsicanu (sursa foto sport.ro)

Cei opt sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni precum loviri si alte violente, tulburarea ordinii publice si uz de arma fara drept.

Conform dolcesport.ro, cei opt au fost retinuti in dosarul in care sunt anchetate violentele produse la baza Pro Rapid pe 21 iulie.

Atunci, mai multi sustinatori ai Rapidului, cunoscuti ca fac parte din grupurile de ultrasi de la Tribuna a doua a Stadionului Giulesti, s-au plans ca au fost atacati de oamenii lui Gigi Corsicanu si Liviu Ungureanu la baza Pro Rapid.

Victimele s-au plans ca au fost atacate cu pietre si bate, iar unul dintre oamenii lui Corsicanu ar fi folosit si un pistol cu bile de cauciuc, desi nu mai avea dreptul sa il detina.

Sursa amintita precizeaza ca cei opt agresori au fost audiati la Sectia 5 Politie din Bucuresti, joi dupa-amiaza, unde s-a si decis retinerea lor pentru 24 de ore. Vineri se va decide daca este necesara masura arestarii preventive.

author avatar
Cristi Ionita
1.604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger