AcasăSPORTGigi Becali vrea un "pusti" de 33 de ani

Gigi Becali vrea un „pusti” de 33 de ani

In cautarea unor jucatori cu care Steaua sa se intareasca pentru o eventuala participare in grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocas de 33 de ani.

Lucian Sanmartean este ultima tinta a Stelei, iar Becali sustine ca-l poate aduce usor pe fotbalistul de la FC Vaslui „pentru ca Adrian Porumboiu are datorii la el”.

„Porumboiu are restante la Sanmartean de 350.000 de euro. I-am spus lui Adrian ca-i dau eu banii aia si 10.000 de euro salariu pe luna. Are sansa sa joace la Steaua, sa mearga in Liga Campionilor, sa capete o identitate”, a spus Becali la Digisport.

Adrian Porumboiu s-a amuzat copios de declaratiile omologului sau de la Steaua, precizand ca „sunt discutii pentru oricine. Daca Gigi a vorbit inainte s-o facem noi serios, se va face transferul la fel ca la Wesley”.

De altfel, patronul de la FC Vaslui a atacat-o dur si pe Ana Maria Prodan, reprezentanta jucatorului, spunand ca „Cat am datorii la el? 350.000 de euro? Bine ca nu sunt 3 milioane jumatate. Cred ca impresara care il manageriaza are probleme cu cifrele”.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger