AcasăSPORTGigi Becali vrea cinci zile de libertate

Gigi Becali vrea cinci zile de libertate

Miliardarul Gigi Becali a cerut, ieri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa ii admita contestatia impotriva sanctiunii prin care i-a fost interzis sa munceasca timp de o luna, astfel incat sa poata iesi din penitenciar ca sa-si viziteze familia.

Gigi Becali isi doreste cu orice pret sa se intoarca la familie

Finantatorul Stelei a contestat o decizie a judecatorului delegat prin care i se interzice sa munceasca o luna, dupa ce a folosit cartela telefonica a unui alt detinut din Penitenciarul Jilava. Abaterea disciplinara il impiedica pe Becali sa ceara sa iasa cateva zile din inchisoare, pentru a-si vedea familia. „Am cinci luni si jumatate de puscarie. Eu vreau sa merg sa imi vad familia. Eu, daca nu aveam incidentul acesta, avand purtare buna, puteam sa iau regim deschis. O simpla decizie a dumneavoastra inseamna cinci zile de libertate. Vreau sa ma duc acasa si sa imi vad sotia si fetele. La noi, la machidoni, doar barbatii merg la penitenciar, la vizite. Nu mi-am vazut sotia si fetele de cinci luni. Nu mai stiu cum arata”, a declarat Gigi Becali in fata instantei. Prezent in fata judecatorilor, detinutul de la care Becali a cerut cartela a precizat ca i-a dat-o de bunavoie, fara sa fie recompensat in niciun fel: „Precizez ca nu mi-a cerut cardul ca sa vorbeasca singur la telefon, convorbirea lui a avut loc in prezenta mea. Mai vreau sa mentionez ca, intr-o duminica, venind de la biserica, Gigi l-a intrebat pe director daca poate folosi si cardurile altor persoane private de libertate, intrucat nu-i ajungeau minutele lui. Atunci, i s-a dat acceptul”.

In luna august, conducerea Penitenciarului Jilava l-a sanctionat disciplinar pe Gigi Becali pentru ca a folosit cartela altui detinut ca sa dea un telefon. Sanctiunea il poate afecta pe miliardarul din Pipera si la eliberarea conditionata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger