AcasăSPORTGigi Becali va fi liber pana pe 14 noiembrie!

Gigi Becali va fi liber pana pe 14 noiembrie!

Pentru Reghecampf (foto jos), Gigi Becali reprezinta garantia succesului profesional

La fel ca presedintele Ligii Profesioniste, si antrenorul Laurentiu Reghecampf a auzit zvonul care in ultimele zile este comentat in mediile fotbalistice: Gigi Becali va fi elibertat in maximum doua saptamani!

Pentru Reghecampf (foto jos), Gigi Becali reprezinta garantia succesului profesional
Laurentiu Reghecampf

Aflat de cinci luni in spatele gratiile, unde ispaseste o pedeapsa de privare de libertate de trei ani si jumatate, omul de afaceri Gigi Becali ar putea iesi din inchisoare mult mai devreme de decembrie 2016. Chiar luna viitoare, daca e sa dam crezare celor spuse de Dumitru Dragomir, ferm convins ca, la alegerile din 14 noiembrie pentru functia de presedinte al Ligii Profesioniste, Becali va vota personal: „Am informatii clare, Gigi va veni si va vota personal pentru mine. Va fi liber pana pe 14 noiembrie! Nu imi fac nicio problema, ascultati la mine ce va spun!”. Dovada ca mai multe persoane au auzit zvonul acesta sta si declaratia facuta de Laurentiu Reghecampf, care confirma anuntul lui Dragomir: „Am vorbit cu patronul chiar duminica, dar sunt lucruri pe care nu le pot spune. Eu imi doresc enorm de mult ca el sa fie pus in libertate. Nu stiu, exista niste discutii pe marginea acestui subiect, dar nu pot vorbi mai mult”.

De cand a fost incarcerat, Gigi Becali a depus nenumarate cereri de punere in libertate, insa fiecare dintre acestea a fost respinsa de magistrati.

Deocamdata, a fost mutat la Poarta Alba

Prima parte a premonitiei lui Dumitru Dragomir s-a adeverit ieri, cand Gigi Becali a iesit pentru cateva ore din inchisoare. A fost mutat de la „Jilava” la Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Poarta Alba. Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca transferul s-a facut in secret  la solicitarea lui Becali, latifundiarul fiind cel care a insistat sa plece de la Jilava, unde se considera terorizat psihic de gardieni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger