AcasăSPORTGigi Becali urmareste in inchisoare jucatorii pe care-i vrea la Steaua: De...

Gigi Becali urmareste in inchisoare jucatorii pe care-i vrea la Steaua: De la Rahova vin transferurile!

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, miliardarul Gigi Becali a cerut sa i se aprobe in celula un televizor, la care va urmari fotbalistii vizati pentru un transfer la Steaua.

Gigi Becali dicteaza la Steaua chiar si din spatele gratiilor

Cu fiecare ora care trece, Gigi Becali incearca sa-si puna ordine in viata de detinut. Adaptarea nu este usoara, insa latifundiarul din Pipera constientizeaza ca altfel nu poate rezista decat daca profita la maximum de facilitatile care-i sunt oferite. Printre acestea, dreptul a avea televizor in celula. Miercuri, prin intermediul „aghiotantului” Ionut Lutu, miliardarul i-a inaintat spre aprobare directorului Penitenciarului Rahova o lista cu obiectele dorite: un LCD, un automat de cafea, un DVD player si o pilota. A primit acceptul pentru un filtru de cafea, un televizor simplu si o pilota. „Seful e bine, nu avem ce sa facem pentru ca este o decizie irevocabila. Oricum, era fericit ca lumea de afara il sprijina”, a comentat Lutu. Cel mai probabil, pe langa pasiunea pentru filmele turcesti, Becali a cerut televizor si ca sa poata urmari jucatorii vizati pentru un transfer la Steaua. Din celula, fara sa fie batut la cap de altii, latifundiarul poate analiza in liniste calitatile fotbalistilor care ii vor fi recomandati.

Printre jucatorii doriti in Ghencea se numara Jeremy Bokila (atacant la Petrolul Ploiesti) si Aurelian Chitu (mijlocas la Viitorul Constanta). Din strainatate, stelistii au pus ochii pe Emanuel Perrone, „varful” echipei elene Asteras Tripolis.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger