AcasăSPORTGigi Becali, tradat chiar de supervedetele platite cu sute de mii de...

Gigi Becali, tradat chiar de supervedetele platite cu sute de mii de euro

Din cate stele sunt pe cer, toate pan’ la ziua pier...

Constienti ca oricum nu fac mare branza in cupele europene, ba, din contra, risca umilinte istorice, luptatorii lui Gigi Becali au depus armele cu trei etape inainte de final. „Sa se faca altii de bafta prin Liga Campionilor”, si-or fi zis alde Budescu si Alibec, cei mai talentati, pardon, alintati stelisti ai ultimilor ani.

Din cate stele sunt pe cer toate pan la ziua pier

„Nu e posibil sa ia ungurii titlul in anul centenarului Marii Uniri”, tipa Becali pe unde apuca. Nu e normal, domnu’ Gigi, dar uite ca tocmai vitejii tai te-au tradat in aceasta batalie. Cel mai fricos antrenor din istoria recenta a Stelei si-a trimis umbra la Iasi, iar el s-a ascuns, probabil, prin vreo pivnita din Pipera, de teama sa nu greseasca iar schimbarile. Oricum a iesit un talmes-basmes din jocul ros-albastrilor, o struto-camila de echipa croita dupa chipul, asemanarea si stilul carmaciului de pe banca. Nicio ocazie importanta de gol in 90 de minute, centrari prin spatele portii, suturi anapoda, driblinguri lipsa si o apatie ca dupa un weekend agitat la Nuba.

CFR depinde de… CFR

S-a terminat 1-0 pentru Iasi, „vinovat” Andrei Cristea. Ce soarta crunta, sa pierzi titlul de campioana in data de 7 mai, cu un gol marcat de un ex-stelist! Cu doua etape inainte de final, CFR a urcat pe primul loc, cu 44 de puncte, unul peste FCSB. Clujenii depind doar de ei, daca obtin doua victorii in ultimele etape (cu Astra – deplasare si Iasi – acasa) sunt noii campioni ai Romaniei.

Cornel Dinu: „Mutulica si cu Dica antreneaza toti in liga”

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, este de parere ca Liga 1 s-a umplut de pseudoantrenori, o tendinta extrem de periculoasa pentru fotbalul romanesc: „Merita incercata chiar o poezea, Mutulica si cu Dica antreneaza toti in liga. Am ajuns si la chestia asta. Ei n-au licente, n-au nimic si tot sunt antrenori peste noapte. Mutu a debutat acuma… Dar la ce te asteptai la Dica? Mari cunostinte? Dica spunea ca acum 25 de ani se intamplau fel de fel de lucruri, chipurile, nelalocul lor. Nu, mai, Dica, acum 25 de ani se juca fotbal, ma! Ceea ce voi nu jucati, va bateti joc! Ce faceti voi seamana a fotbal. Domnilor, lasati-va cat mai aveti timp, compromiteti sportul asta!”.

Talpan, ultras cu grade pe umar

Dincolo de orgolii ranite si o onoare „nereperata”, Florin Talpan transforma batalia CSA – FCSB intr-un meci personal cu Gigi Becali. Luni seara, chiar pe final de partida la Iasi, juristul clubului Armatei dadea un interviu pentru Steaua Libera, canalul de Youtube al suporterilor „militari”. In momentul in care Andrei Cristea a marcat unicul gol al intalnirii din Moldova, Talpan a reactionat precum un biet ultras ce-si varsa frustrarile pe stadion. „Goooooool, 1-0 pentru Iasi! Iiii, ce bucurie! Bucurie mare! Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastica! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul. Foarte bine. Ma bucur (…)”.

Rusinos comportamentul juristului Florin Talpan, mai ales ca aceasta reactie vine de la un ofiter al Armatei Romane, institutie in care prevaleaza decenta, disciplina si mai ales corectitudinea. Domnule, Talpan, va luati salariul si din impozitele achitate la bugetul Statului de „dusmanul” Becali si firmele sale (inclusiv SC FC FCSB SA)!

author avatar
Cristina Elvira
332 afisari

1 COMENTARIU

  1. Voi ati mai vazut undeva in lume armata sa aibe echipa de fotbal altfel decat liga unitatilor militare adica profesionist?Nu numai la noi ca numai la noi armata a tras in noi numai la noi armata a facut pact de colaborare cu Sri , numa la noi arnata ne ducea la morcovi, numa la noi arnata mai rau ca Napoleon s-a dus de la Stalingrad in Cehia numai la noi l-a pupat in chur pe Cescuta numa la noi ai facea
    ode lui Oprea generalul izmenelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger