AcasăSPORTGigi Becali si Victor Piturca, cearta pe seama lui Cristi Tanase

Gigi Becali si Victor Piturca, cearta pe seama lui Cristi Tanase

Returul dintre Steaua Bucuresti si Ludogoret Razgrad de miercuri seara, din play-off-ul UEFA Champions League, o iscat o adevarata disputa intre Gigi Becali si Victor Piturca.

Ingrijorat de situatia medicala a lui Cristi Tanase, selectionerul Victor Piturca le-a transmis oficialilor stelisti ca ar fi bine ca acestia sa nu-l forteze pe mijlocas la returul cu Ludogoret.

Piturca spera ca Tanase sa poata fi recuperat pana la meciul cu Grecia din prima etapa a preliminariilor Campionatului European.

In schimb, Gigi Becali nici nu vrea sa auda de o asemenea posibilitate. Conform fanatik.ro, afaceristul le-a transmis conducatorilor Stelei ca vrea sa-l vada pe Tanase pe teren la returul disputat impotriva campioanei Bulgariei.

Becali il vede pe Tanase drept o piesa importanta in lupta pentru calificarea in grupele UEFA Champions League si sustine ca nu vrea sa rateze milioanele din UCL de dragul lui Piturca.

In plus, mijlocasul ar urma sa fie monitorizat de reprezentantii unui club puternic din Grecia care sunt dispusi sa puna la bataie cel putin 5 milioane de euro pentru a obtine semnatura fotbalistului.

author avatar
Cristi Ionita
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger