AcasăSPORTGigi Becali, plimbare la Curtea de Apel

Gigi Becali, plimbare la Curtea de Apel

Gigi Becali s-a saturat sa tot fie plimbat prin instantele din Bucuresti

Miliardarul Gigi Becali a fost scos din Penitenciarul de la Jilava, marti, pentru cateva ore, fiind transportat cu duba la Curtea de Apel Bucuresti, acolo unde s-a judecat una dintre cererile avocatilor sai.

Gigi Becali s-a saturat sa tot fie plimbat prin instantele din Bucuresti

Concret, aparatorii omului de afaceri au cerut instantei, pe 27 iunie, contopirea pedepselor, judecatorii amanand verdictul pentru 1 octombrie. Ieri, la Curtea de Apel, avocatii lui Becali au inaintat o solicitare de amanare a recursului depus de clientul lor in urma sporului de pedeapsa de sase luni primit. Sub pretextul ca asteapta motivarea instantelor in cele trei procese in care patronul FC Steaua a fost condamnat, s-a obtinut un nou termen pentru judecarea acestui recurs, respectiv 26 noiembrie. „Doamna presedinte, va rog sa dati termen mai lung de doua luni, ca nu au venit motivarile de la sentinte si dubele arestului ma termina psihic! N-au revizie, n-au nimic! Si nu mai vreau sa ma duc toata ziua la judecata, mai ales ca sunt in razboi cu toata conducerea de la Jilava, iar asta ma afecteaza psihic. In plus, mai sunt si toate drumurile, de la Jilava la instante si inapoi”, a declarat latifundiarul in fata magistratilor. La aflarea verdictului, Becali a reactionat: „Sa va dea Dumnezeu sanatate!”.

In 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). Alaturi de miliardar au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare  Victor Babiuc, fost ministru al Apararii, si generalul Dumitru Cioflina, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei. Cei trei au fost incarcerati in 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost transferati la Penitenciarul Jilava.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger