AcasăRecomandariGigi Becali, persona non grata in fotbalul romanesc!

Gigi Becali, persona non grata in fotbalul romanesc!

Planul presedintelui Ligii Profesioniste a primit unda verde din partea sefului cel mare de la „Casa Fotbalului”: Mircea Sandu este de acord sa-l excluda din fotbal pe finantatorul clubului Steaua!

Gigi Becali ar face orice este posibil pentru a evita retrogradarea Stelei
Dumitru Dragomir, dispus sa-si ajute prietenul aflat la inchisoare

Condamnarea lui Gigi Becali in dosarul schimbului de terenuri cu MApN ar putea fi urmata de o alta in la fel de mediatizatul caz „Valiza”. Numai ca verdictul de luni, dat de un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va avea implicatii si asupra clubului de fotbal Steaua Bucuresti. „National” a scris saptamana trecuta ca noua campioana a Romaniei risca retrogradarea daca patronul ei va fi gasit vinovat pentru coruptie. Ca sa evite un asemenea scenariu, insusi presedintele LPF este pregatit sa sara in ajutorul prietenului sau aflat dupa gratii la Penitenciarul Rahova; din cate se pare, „Corleone” a pus la cale un plan menit a nu trimite FC Steaua la judecata sportiva. Concret, se va incerca excluderea din fotbal a finantatorului Gigi Becali (va fi declarat persona non grata!), care oricum nu ocupa nicio functie oficiala in organigrama gruparii din Ghencea. De manevra lui Dumitru Dragomir nu ar fi strain nici Mircea Sandu, care este de acord cu mazilirea lui Becali. Insa operatiunea va fi demarata numai daca ICCJ va stabili luni ca premierea jucatorilor Universitatii Cluj, fapta petrecuta in mai 2008, este, de fapt, dare de mita si se incadreaza la coruptie.

Interzis la vestiare

Daca va fi declarat persona non grata, Gigi Becali se poate considera ca si exclus din fotbal. El nu va mai avea voie sa ocupe nicio functie la Steaua, nu va mai putea reprezenta clubul si i se va interzice si accesul la vestiare sau in preajma echipei. In plus, implicarea sa la Steaua ar fi aproape imposibila, nici macar prin interpusi nu va mai putea conduce clubul.

Laurentiu Reghecampf negociaza cu CFR Cluj

Reghecampf se asteapta la dezastru

Laurentiu Reghecampf chiar nu mai doreste sa continue in Ghencea, iar ofertele de la CFR Cluj si Astra Giurgiu dovedesc ca sotia sa, Ana Maria Prodan, are liber sa negocieze cu orice club interesat de serviciile antrenorului stelist. De altfel, se pare ca discutia purtata cu Gigi Becali la Penitenciarul Rahova l-a convins pe Reghecampf ca viitorul echipei gandit de latifundiar nu este direct proportional cu ideea sa despre performanta fotbalistica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger