AcasăSPORTGigi Becali nu vrea emblema Stelei!

Gigi Becali nu vrea emblema Stelei!

George Boroi (foto) si Gigi Becali nu ajung la niciun numitor comun

Acuzati din toate partile ca vor sa faca rau echipei Steaua, reprezentantii MApN au ales sa raspunda tuturor celor care si-au dat cu parerea despre subiectul brand-ului reintrat in posesia Armatei.

George Boroi (foto) si Gigi Becali nu ajung la niciun numitor comun

Inalta Curte de Casatie si Justitie a repus in drepturi depline Clubul Sportiv al Armatei asupra a tot ce inseamna brand-ul „Steaua”: emblema, culori etc. Dupa ce, rand pe rand, Helmuth Duckadam si Valeriu Argaseala i-au bestelit public pe reprezentantii MApN pentru ca refuza dialogul cu ei, comandantul CSA, generalul George Boroi, a facut lumina in acest caz. Pe scurt, acesta sustine ca FC Steaua nu mai are niciun interes legat de emblema si culori, dovada si demersul de a inregistra la OSIM alte doua steme, probabil pregatite din timp pentru acest moment. „I-am asteptat si continuam sa-i asteptam pe colegii de la fotbal la tratative, insa impresia noastra este ca s-au retras, ca nu mai vor! Domnul Argaseala  m-a sunat de cateva ori, dar nu si domnul Duckadam, cu care nu am vorbit niciodata, insa rezolvarea problemei s-a amanat”, a declarat Boroi pentru „gsp.ro”, comandantul CSA Steaua fiind convins ca Gigi Becali are cu totul alte planuri decat recuperarea vechii embleme a clubului de fotbal: „In fond, ce-ar trebui sa intelegem noi, ca reprezentanti ai MApN, din faptul ca, in loc sa vina la negocieri, oamenii lui Gigi Becali pregatesc o alta sigla ori au si realizat-o?!”.

Armata n-a cerut bani!

Avansate in media de diversi „cunoscatori” ai problemei, sumele de 50.000 ori 100.000 de euro solicitate de Armata pentru emblema Stelei sunt simple fabulatii. George Boroi afirma ca nici macar nu s-a pus problema banilor la scurtele sale dialoguri purtate cu presedintele FC, Valeriu Argaseala: „Nu am discutat nimic despre vreo suma care ar urma sa fie platita de FC Steaua, nici mare, nici mica”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger