AcasăSPORTGigi Becali, nou atac la Madalina Pamfile: E o sugativa!

Gigi Becali, nou atac la Madalina Pamfile: E o sugativa!

Patronul stelist nu se lasa si o taxeaza din nou pe Madalina Pamfile, pe care o numeste „sugativa”. Gigi Becali e convins ca Gabi Matei ar fi jucat mult mai bine in ultima perioada, daca n-ar fi fost epuizat de „sexurile” cu bruneta.

Facand o scurta analiza a evolutiei jucatorilor pe care ii are la echipa, Becali s-a oprit asupra lui Costea, iubitul Danielei Crudu, dar si a lui Gabi Matei. A avut o explicatie pentru desele accidentari ale fotbalistului.  „L-am luat pe Matei, ca urca mereu in atac. Dar l-a distrus aia, Madalina Pamfile. Asa s-a terminat cariera lui de fotbalist. Dar asa e cand n-ai minte. Crezi ca accidentarile astea sunt doar de ghinion?”, a spus Becali, la GSP.

Patronul din Ghencea crede ca principala vinovata pentru forma slaba de pe teren a jucatorului stelist este Madalina Pamfile. „Cand nu esti sleit de la toate sexurile pe care le fac ei, e altceva. La Matei, pac entorsa, ruptura de ligament. El era distrus de aia. Se ducea acasa, avea sugativa langa el care il nenorocea si mai tare„, a concluzionat Becali.

author avatar
eNational
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger