AcasăSPORTGigi Becali, liber sa se opereze. Numai in Romania!

Gigi Becali, liber sa se opereze. Numai in Romania!

Gigi Becali, care executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare la Penitenciarul Poarta Alba, ramane in continuare incarcerat, dupa ce Tribunalul Constanta i-a respins, joi, cererea de intrerupere a pedepsei pe motiv ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana.

Gigi Becali este socat de vestea primita

Tribunalul Constanta a respins ca nefondata cererea lui Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Miercuri, magistratii au luat act de raportul medico-legal intocmit de catre Serviciul de Medicina Legala Constanta. Adus de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Tribunalul Constanta, Becali le-a spus judecatorilor ca la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toti concluzionand ca in cazul sau o interventie chirurgicala la coloana este iminenta: „Cand cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, intre care si medicul Ciurea, care este cel mai mare din Romania, arata ca daca nu se face operatia este pericol de paralizie, nimeni nu ma poate obliga sa fac aceasta interventie la un doctor pe care il vor institutiile statului”.
La aflarea sentintei, avocatul latifundiarului a anuntat ca va depune plangere la CEDO. „
Am formulat deja contestatie la aceasta decizie. Am inteles ca principalul motiv este acela ca Becali poate suferi aceasta interventie in cadrul retelei Ministerului Sanatatii, dar sub paza. Clientul meu nu va accepta sa isi faca aceasta interventie in tara, pentru ca exista riscul sa ia unul dintre virusurile majore care circula prin spitalele romanesti”, a declarat Maria Vasii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger