AcasăSPORTGigi Becali le baga mortu-n casa "cainilor"

Gigi Becali le baga mortu-n casa „cainilor”

Profitand de problemele financiare de la Dinamo, Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat ca este gata sa achizitioneze doi jucatori ai trupei din Stefan cel Mare pentru a ajuta la revitalizarea economica a rivalilor.

Fotbalistii doriti de patronul Stelei sunt Constantin Nica, fundasul dreapta al „cainilor”, si Marius Alexe, extrema stanga care poate evolua si in atac.

Gigi Becali anunta ca ofera 3 milioane de euro pentru cei doi fotbalisti (doua milioane de euro pentru Alexe si un milion de euro pentru Nica) si ca este gata chiar sa-i ofere o prima de instalare fotbalistului cu profil ofensiv in cazul in care afacerea se realizeaza.

Afaceristul considera ca, daca ar pleca de la Steaua in strainatate, Alexe si Nica ar aduce clubului din Ghencea in jur de 17 milioane de euro.

Victor Becali, reprezentantul celor doi fotbalisti, considera ca oferta Stelei este demna de luat in seama, dar sustine ca oficialii clubului Dinamo vor avea ultimul cuvant in aceasta tranzactie.

Presedintele Nicolae Badea si ceilalti actionari ai dinamovistilor au fost deja instiintati de fani ca vor avea mari probleme daca accepta cedarea celor doi jucatori in Ghencea.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger