AcasăSPORTGigi Becali isi freaca mainile de bucurie. Steaua rezolva ieftin aducerea atacantului...

Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie. Steaua rezolva ieftin aducerea atacantului visat!

Inainte de a semna prelungirea contractului cu Steaua, antrenorul Laurentiu Reghecampf i-a solicitat patronului Gigi Becali achizitionarea unui atacant de top.

S-au vehiculat mai multe variante precum Jeremy Bokila, Claudiu Keseru sau Adrian Mutu, insa finantatorul ar putea scapa mult mai ieftin.

Steaua are mari sanse sa-l readuca pe Bogdan Stancu, dupa ce Orduspor, formatia la care evolueaza fostul stelist, a retrogradat in Liga a doua turca.

Stancu (dreapta) a reusit 10 goluri in actualul sezon, pentru Orduspor

Turcii sunt gata sa renunte la Stancu pentru o suma considerata modica, in conditiile in care fotbalistul are un salariu prea mare pentru Liga a doua turca.

De altfel, sport.ro anunta ca doar remuneratia solicitata de jucator mai ramane de rezolvat inainte ca transferul la Steaua sa fie oficializat.

In mod normal, Stancu se multumeste cu un salariu de 800.000 de euro pe sezon, considerat mult prea mare de oficialii Stelei. Totusi, exista posibilitatea ca jucatorul sa mai scada din pretentii. Varful lui Orduspor stie ca daca face cateva meciuri bune in tricoul Stelei, in Liga Campionilor, si-ar putea asigura un transfer mult mai tare la un club din vest.

Steaua nu a renuntat la ideea de a-l aduce si pe Claudiu Keseru, dar se bate pentru atacantul lui Angers cu cateva echipe de top din Ligue I.

author avatar
Cristi Ionita
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger