AcasăRecomandariGigi Becali il transfera pe MM Stoica la puscarie

Gigi Becali il transfera pe MM Stoica la puscarie

Gigi Becali, patronul clubului Steaua, a anuntat ca se teme pentru MM Stoica in Dosarul Transferurilor si ca, in cazul in care managerul va ajunge dupa gratii, va incerca sa-l transfere pe acesta la un penitenciar cu care afaceristul are contract.

Intreaga lume a fotbalului si nu numai asteapta, luni, un verdict final in Dosarul Transferurilor, care de sapte ani face deliciul mass-media.

Opt dintre cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc sunt inculpati in acest dosar, iar cinci dintre acestia, printre care si Mihai Stoica, managerul Stelei, au fost condamnati la inchisoare cu executare.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat ca este pregatit pentru orice, chiar si pentru ca Mihai Stoica sa ajunga dupa gratii. „Normal ca am emotii pentru el dupa ce a primit la ultima instanta o pedeapsa cu executare. Am vorbit cu managerul Stelei si am stabilit ca in cazul in care el va fi inchis, eu sa am grija de familia lui. Totodata, i-am promis ca functia de manager general nu va fi ocupata de nicio alta persoana, iar cat timp va fi la inchisoare, jucatorii vor evolua cu numele sau pe tricouri” a declarat Gigi Becali, la RTV.

Mai mult, patronul Stelei sustine ca are un contract de colaborare cu un anume penitenciar si va cauta sa traga sforile pentru ca MM Stoica sa fie transferat la acel penitenciar.

„Eu am contract cu un penitenciar si aduc detinuti sa munceasca la sere. Asa o sa incerc sa il aduc si pe el sa mancam o rosie impreuna” a anuntat Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger