AcasăSPORTGigi Becali il ingroapa in bani pe Sanmartean

Gigi Becali il ingroapa in bani pe Sanmartean

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Impresionat de prestatia avuta de Lucian Sanmartean in meciul cu Ludogoret din prima mansa a play-off-ului UEFA Champions League, patronul Gigi Becali a luat o decizie radicala in privinta mijlocasului.

Daca initial Gigi Becali le promisese jucatorilor cate 125.000 de euro pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, patronul Stelei s-a razgandit in privinta lui Sanmartean si si-a anuntat apropiatii ca ii va oferi acestuia cu 30.000 de euro mai mult.

Motivul este unul cat se poate de simplu. Becali il considera pe Sanmartean principalul artizan al victoriei obtinute cu Ludogoret.

De altfel, conform fanatik.ro, Becali si-a disperat colegii de celula prin modul in care s-a manifestat in timpul meciului, iar la final a precizat ca este convins ca Steaua se va califica in grupele UEFA Champions League pentru ca este una dintre cele mai bune echipe din Europa.

Relatia dintre Gigi Becali si Lucian Sanmartean a devenit una atat de apropiata incat afaceristul si-a asumat cheltuielile medicale pe care fotbalistul le-a avut cu sotia sa, careia i-a revenit cancerul.

author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger