AcasăSPORTGigi Becali, gradinar la Liga "boierului" Dragomir

Gigi Becali, gradinar la Liga „boierului” Dragomir

Dragomir si Becali sunt prieteni apropiati

Presedintele LPF a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa faca o cerere prin care sa il poata angaja pe Gigi Becali, aflat in prezent la Penitenciarul Poarta Alba, unde executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare, pe post de gradinar la institutia pe care o conduce.

Dragomir si Becali sunt prieteni apropiati

Dumitru Dragomir a explicat ca finantatorul campioanei Steaua ar veni dimineata sa munceasca la sediul LPF, iar seara s-ar putea intoarce la penitenciar. „Aceasta propunere nu este un bluf, eu de mult ma interesez prin avocati. Niciun avocat al lui Gigi Becali nu a spus asta, dar eu o spun pentru ca am avut un prieten, Dulugeac, cel cu hergheliile (n.n. – Ion Dulugeac), el a fost arestat si dupa cateva luni i-au dat voie sa munceasca in afara. Se ducea si muncea la un particular, iar particularul platea la penitenciar, totul legal din toate punctele de vedere. Si atunci, m-a dus mintea, Liga Profesionista are nevoie aici de un post de gradinar, daca regimul penitenciarelor doreste sa fie munca bruta. Daca ii da voie sa ajute Liga pentru multitudinea de probleme in materie de fotbal, atunci Gigi, care a invatat foarte multe, ar ajuta Liga din toate punctele de vedere. El ar lucra de dimineata pana seara la Liga, iar seara se duce la penitenciar, conform legii”, a spus presedintele LPF.

Convins ca are sanse de reusita, „Corleone” a plusat: „Nu vrem sa facem nimic in afara legii, nu vrem sa suparam pe nimeni, nici justitia, nici procurorii, nici politistii, nu vrem sa suparam pe nimeni. Vrem sa dam o mana de ajutor unui om despre care toata lumea stie ca nu a fost vinovat. Becali a premiat sa castige, nu sa piarda un meci”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger