AcasăSPORTGigi Becali, dupa achitarea in dosarul Valiza: "Ma bucur ca in tara...

Gigi Becali, dupa achitarea in dosarul Valiza: „Ma bucur ca in tara mea Hristos nu il lasa pe satan sa-si faca de cap”

Gigi Becali a multumit Divinitatii, la scurt timp dupa ce a aflat vestea ca a fost achitat de catre judecatorii Instantei Supreme, in cazul „Valiza”. ” Premierea nu e coruptie. Asta este supararea mea, nu mi-era mie teama de condamnare, ci de mentalitatea tarii mele”, le-a spus finantatorul stelist jurnalistilor prezenti la resedinta sa din Pipera.

(foto: captura video)

„Sa multumim Domnului Hristos, de fapt nu ca eu am fost achitat, eu multumesc Domnului Hristos ca in tara mea este Dumnezeu si ca in tara mea satan nu are putere mai multa decat Hristos. Temerea mea era de o condamnare cu suspendare, dar nu era o problema, temerea mea era ca in tara mea premierea sa fie, daca premierea e mita intr-o tara, inseamna ca satan este acolo si inseamna ca eu nu mai pot sta unde este satan.

Asta e multumirea mea. Premierea nu e coruptie. Asta este supararea mea, nu mi-era mie teama de condamnare, ci de mentalitatea tarii mele. Tineti minte, nu va amuzati, ca nu e amuzant. Satan actioneaza prin oamenii lui care n-au dragoste. Cum sa propui patru ani de inchisoare unui om cu copii, cu familie, ca a vrut sa castige un meci. Care e raul sa se castige un meci? Nu radeti. Da-o naibii si de valiza, si de toate achitarile. Ma bucur ca in tara mea Hristos nu il lasa pe satan sa-si faca de cap”, a spus Gigi Becali, marti dupa-amiaza, la scurt timp dupa anuntarea verdictului in cazul „Valiza”.

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, dar si Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino au fost achitati, marti, de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul „Valiza”.

189 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger