AcasăSPORTGigi Becali da tot staff-ul Stelei afara

Gigi Becali da tot staff-ul Stelei afara

Extrem de suparat de ratarea calificarii in grupele UEFA Champions League, Gigi Becali a luat o decizie radicala, joi dimineata.

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, afaceristul este dezamagit de ratarea zecilor de milioane de euro pe care le-ar fi putut obtine, daca Steaua se califica in grupele UEFA Champions League.

In aceste conditii, Becali a decis sa inchida robinetul cu bani vizavi de echipa si se asteapta ca gruparea din Ghencea sa se finanteze singura, eventual din vanzarea de jucatori. Astfel este de asteptat ca Steaua sa-si reduca masiv din cheltuieli si sa renunte la fotbalistii cu salarii mari.

In plus, Gigi Becali se gandeste serios sa renunte la intreg staff-ul tehnic, administrativ si medical. Principalii vizati sunt antrenorul Constantin Galca, considerat principalul vinovat in privinta ratarii calificarii, si medicul Flavian Aramitu, considerat principalul vinovat in cazul Cristian Tanase. Mijlocasul Stelei a fost aruncat in lupta inca din primul minut, la Sofia, dar s-a reaccidentat dupa doar cateva zeci de secunde.

Nu in ultimul rand, Becali vrea sa renunte la oficialii Stelei care au ratat transferul tunisianului Younes Hamza.
Totusi, apropiatii Stelei spera ca Becali sa revina la sentimente mai bune si sa mai dea o sansa actualei conduceri a campioanei Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
1.439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger