AcasăSPORTGica Hagi, mahnit pe propria echipa:„Viitorul nu are valoare sa lupte pentru...

Gica Hagi, mahnit pe propria echipa:„Viitorul nu are valoare sa lupte pentru titlu”

Hagi, tot mai sceptic in privinta sanselor Viitorului de a se bate la titlu

Invins de liderul Astra in prima etapa a play-off-ului, scor 0-2, Gica Hagi nici nu vrea sa mai auda de lupta pentru titlu si afirma ca echipa sa trebuie scoasa din astfel de calcule.

Hagi, tot mai sceptic in privinta sanselor Viitorului de a se bate la titlu

In opinia „Regelui”, FC Viitorul nu are valoare sa se bata la titlu cu Astra, Steaua ori Dinamo: „Cei de la Astra Giurgiu au speculat anumite momente. Am avut si noi ocaziile noastre, dar ei au marcat la doua suturi pe poarta. Asta e, au fost mai experimentati si au profitat. Am dominat, dar in ultimii metri trebuie sa fim mai buni. Am avut meciul in control, dar trebuie sa existe ceva in plus ca sa putem castiga. Ei ne-au asteptat, ne-au provocat, sunt o echipa omogena, cu experienta. Oricum, noi ne-am atins obiectivul, acum doar incercam sa facem meciuri bune, sa vedem cate puncte putem aduna. Nu mai contati pe noi in lupta pentru titlu. Am gresit cand am spus ca ne putem bate. Nu avem valoare ca sa ne putem bate pentru titlul de campioana. Speram sa aratam mai bine, in meciul urmator, cu Pandurii”.
Excluderea brazilianului Peterson Pecanha din primul „11” a fost explicata astfel de Hagi: „Lui Pecanha i-am dat o saptamana de pauza ca sa reflecteze. Inlocuitorul sau, Tordai, a aratat ca merita sa joace”. Infrangerea in fata Astrei lasa Viitorul pe locul 4 al clasamentului, cu 23 de puncte. Pentru echipa lui Hagi urmeaza o deplasare la Targu Jiu, pe terenul Pandurilor, una dintre cele mai in forma trupe ale momentului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger