AcasăSPORTGhita isi reintalneste cosmarul in aprilie: se va bate cu Saki, la...

Ghita isi reintalneste cosmarul in aprilie: se va bate cu Saki, la Istanbul

Ghita vrea sa se razbune dupa infrangerea cu cantec suferita in 2010

Facut knock-out de Semmy Schilt, in finala turneului K1, desfasurat de Anul Nou la Saitama, romanul n-are rabdare: va reveni in ring in luna aprilie, intr-o gala la Istanbul.

Ghita vrea sa se razbune dupa infrangerea cu cantec suferita in 2010

Esecul suferit la Saitama, cand a fost la un pas sa castige marele premiu de 400.000 de dolari, il obliga pe Daniel Ghita sa stea trei luni fara sa dispute vreun meci, perioada regulamentara in cazul infrangerilor suferite prin knock-out. Astfel, luptatorul roman va reveni in ring abia pe 6 aprilie, intr-o gala gazduita de Istanbul.

Gokhan Saki este unul dintre cei mai iubiti sportivi turci

Adversarul sau va fi turcul Gokhan Saki, sportiv care i-a aplicat lui Ghita cea mai de cosmar infrangere din cariera. Cei doi s-au intalnit in decembrie 2010, in primul tur al turneului final K1, iar arbitrii l-au dat invingator pe Saki, dupa o repriza de departajare, desi multi specialisti au fost de parere ca romanul a controlat disputa. De altfel, Saki s-a si retras din competitie dupa acea partida, turcul fiind mult prea afectat de loviturile incasate. Acum, Daniel este gata sa-si ia revansa, planul sau fiind de a-l face knock-out pe Saki chiar la Istanbul, in fata a peste 10.000 de turci.

author avatar
Cristi Ionita
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger