AcasăSPORTGheorghe Netoiu va fi eliberat conditionat. Decizia instantei, definitiva

Gheorghe Netoiu va fi eliberat conditionat. Decizia instantei, definitiva

La cateva zile de cand a ajuns, de urgenta, din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, la spital, ulterior aflandu-se ca a suferit un infarct, fostul actionar al echipei din Stefan cel Mare a primit o veste imbucuratoare, cu doar doua zile inainte de Craciun: urmeaza sa fie eliberat conditionat.

Decizia – una definitiva- a fost luata miercuri dimineata, in cadrul unei sedinte de judecata desfasurate la Tribunalul Mehedinti, si in cadrul careia magistratii acestei instante au fost de acord cu eliberarea conditionata a lui Gheorghe Netoiu, omul de fobal care, odata ce a acuzat probleme de sanatate, in urma cu aproape doua saptamani, a ajuns pe mana unor specialisti cardiologi din Timisoara. „In temeiul art. 425 ind. 1 alin.7 pct. 2 lit. a C.p.p., Admite contestatia formulata de condamnatul NETOIU GHEORGHE, impotriva sentintei penale nr. 2328 din 27.11.2015, pronuntata de Judecatoria Drobeta Turnu Severin, in dosarul nr. 10882/225/2015. Desfiinteaza sentinta atacata si rejudecand : Admite propunerea privind liberarea conditionata a condamnatului NETOIU GHEORGHE. Dispune liberarea conditionata a contestatorului – condamnat, NETOIU GHEORGHE, (…) dispune punerea de indata in libertate a contestatorului condamnat”, se mentioneaza, printre altele, in solutia pe scurt data de instanta mehedinteana.

Va amintim ca fostul actionar dinamovist Gheorghe Netoiu a fost condamnat, in martie anul trecut, la trei ani si patru luni de inchisoare, cu executare, in „Dosarul Transferurilor”, cauza in care au mai fost cercetati si alte nume cunoscute din fotbalul autohton.

sursa foto: acasa.ro

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger