AcasăSPORTGest de suflet al Soranei/Mattek-Sands: E o persoana minunata!

Gest de suflet al Soranei/Mattek-Sands: E o persoana minunata!

Pana sa ajunga sa joace contra Garbinei Muguruza, meci care, de altfel, a si fost ultimul disputat pe tabloul de simplu la actuala editie a Grand Slam-ului, Sorana Cirstea a facut un gest deosebit: a mers la spitalul unde se afla Bethanie Mattek-Sands.

Nu singura, ci alaturi de o colega de breasla, indianca Sania Mirza. Despre vizita primita de americanca despre care se stie deja ca, din pacate, a suferit o accidentare grava la genunchi, chiar in timpul meciului contra Soranei, de acum doua zile, s-a aflat chiar de la Bethanie Mattek-Sands. Mai exact de pe contul ei de Instagram, unde a postat o fotografie in care apare incadrata de cele doua colege, pe care le numeste „amice”.

De altfel, Mattek Sands a vorbit deosebit de frumos despre Sorana si sambata, chiar inaintea meciului romancei, din turul 3. Cand, intr-un mesaj video postat pe Facebook -din dorinta de a le transmite fanilor ingrijorati vesti despre starea ei, dupa momentul dificil prin care a trecut -Bethanie a tinut sa aminteasca si faptul ca romanca i-a fost alaturi pe teren, imediat dupa ce a suferit accidentarea. Nu oricum, ci incercand sa o incurajeze. „Imi amintesc ca Sorana a venit si mi-a vorbit, mi-a zis ca va fi bine. (…) La momentul ala Sorana a fost acolo ca prietena mea, n-a contat ca eram in mijlocul unui meci. Conteaza foarte mult pentru mine, e o persoana minunata!”, le-a marturisit americanca amicilor ei virtuali de pe Facebook.

sursa foto: captura Facebook/Instagram -Bethanie Mattek-Sands

author avatar
Cristina Stefan
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger