AcasăSPORTGest impresionant al suporterilor stelisti, in semn de respect pentru Daniel Prodan...

Gest impresionant al suporterilor stelisti, in semn de respect pentru Daniel Prodan (VIDEO)

Pe langa oficialii clubului, reprezentantii echipei antrenate de Reghecampf, dar si colegii din „Generatia de Aur”, si suporterii stelisti au tinut sa vina sa ii aduca un ultim omagiu lui Daniel Prodan.

Astfel ca fanii ros-albastri au venit, vineri in jurul orei 16, cu un banner urias, pe care au trecut un mesaj in memoria fostului jucator -„Cand nimic nu merge bine si totul e in van, sudul aduce un omagiu marelui Prodan”-, dar si cu torte. Pe care le-au aprins, de aceasta data fara sa recreeze atmosfera zgomotoasa de pe stadion, ci cu respect, in chip de lumina pentru sportivul care a plecat subit din mijlocul familiei, al colegilor de breasla si al apropiatilor, la doar 44 de ani, rapus de un infarct.

[youtube]NAycywsr6P4[/youtube]

Cu gandul la cel care a fost Daniel Prodan, fost jucator al formatiei din Ghencea, la care a evoluat alaturi de alte nume cunoscute ale „sportului rege” autohton, au venit la stadion, pe tot parcursul zilei, Gica Popescu, Lacatus, Stelea, Viorel Moldovan, dar si Vladoiu sau Ioan Andone. Dar si oameni simpli, care il vazusera pe Prodan evoluand in tricoul Stelei si al Nationalei.

Au adus flori si coroane si au aprins lumanari la capataiul fostului sportiv, in intervalul de aproximativ opt ore, cat sicriul sau s-a aflat la Arena Nationala, tocmai pentru ca toti cei care au dorit sa poata sa vina la capataiul sau, pentru a se reculege, suporterii (DETALII AICI). Daniel Prodan va fi inmormantat sambata, in cimitirul din Pipera.

[youtube]L4yzjX-uyKk[/youtube]

Sursa foto: captura youtube/Facebook-Peluza Sud & Nord Steaua

author avatar
Cristina Stefan
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger