AcasăSPORTGest golanesc comis de Cristiano Ronaldo in finala Cupei Spaniei. Portughezul i-a...

Gest golanesc comis de Cristiano Ronaldo in finala Cupei Spaniei. Portughezul i-a spart nasul unui adversar! (FOTO)

Atletico Madrid a castigat, vineri seara, pentru a zecea oara in istorie Cupa Spaniei, dupa ce s-a impus, cu 2-1, dupa prelungiri, in finala cu Real Madrid disputata chiar pe Santiago Bernabeu.

Derby-ul madrilen din finala Copa del Rey a fost unul cat se poate de incins si marcat de gestul huliganic comis de super-starul Cristiano Ronaldo, care l-a lovit cu piciorul in plina figura pe Gabi, de la Atletico.

Realul a inceput in forta si Cristiano Ronaldo a deschis scorul inca din minutul 14, cand a punctat cu o superba lovitura cu capul. Cei de la Atletico au solicitat fault in atac, dar centralul Clos Gomez, unul dintre personajele principale ale confruntarii, a validat reusita.

Atletico a egalat in minutul 35, prin Diego Costa, dupa o faza in care Falcao s-a distrat cu defensiva adversa si a pasat ideal pentru sutul perfect al coechipierului sau.

Realul putea sa intre in avantaj la pauza, dar sutul lui Mesut Ozil, din minutul 43, a nimerit bara. Recitalul ocaziilor marca „Real” a continuat dupa pauza. Benzema a nimerit bara in minutul 62, Juanfran a scos in extremis, de pe linia portii, sutul lui Mesut Ozil, de la faza imediat urmatoare, iar Cristiano Ronaldo a luat si el la tinta bara, in minutul 69, din lovitura libera.

Frustrarea a inceput sa-si puna amprenta pe jocul Realului, iar elevii lui Jose Mourinho au inceput sa apeleze la gesturi golanesti, din moment ce au observat ca nu pot cuceri reduta adversa. In aceste conditii, madrilenii au inceput sa puncteze agresiv la capitolul cartonase.

Ozil si Ramos au fost „ingalbeniti” intr-un interval de 3 minute, iar Jose Mourinho a calcat si el pe bec, fiind trimis in tribune, dupa ce a protestat la o faza anosta.

Jocul s-a incins cu adevarat in prelungiri. Miranda a marcat golul victoriei pentru Real, in minutul 99, cu o superba lovitura cu capul, dupa ce Atletico mai ratase doua ocazii uriase.

Ratarea meciului i-a apartinut lui Mesut Ozil si l-a avut in prim plan pe Thibaut Courtois, tanarul portar al lui Atletico. Belgianul s-a intins si a scos magistral un gol ca si facut la sutul lui Ozil din minutul 109.

Bomboana de pe coliva Realului a fost pusa in minutul 114, cand Cristiano Ronaldo, atacat dur, din spate, de Gabi, a ripostat si i-a spart nasul adversarului cu un sut trimis in plina figura.

Imediat s-a creat un meleu la centrul terenului, iar oamenii de pe cele doua banci de rezerve au inceput sa se ia la bataie. Portughezul a fost eliminat, oricum mai avea un galben la activ, insa aceeasi soarta a avut si rivalul sau. Gabi, cu tricoul plin de sange, a fost si el eliminat cateva minute mai tarziu, pentru un fault dur comis asupra lui Di Maria.

In incidentele care au urmat dupa eliminarea lui Cristiano Ronaldo, Courtois a fost lovit in cap cu o piatra aruncata de fanii Realului si si-a revenit cu mare dificultate.

In prelungirile prelungirilor, Di Maria a vazut si el cartonasul galben, iar jucatorii de la Real au fost aproape sa-l ia la bataie pe centralul Clos Gomez. Madrilenii solicitau penalty la o faza la care centralul a lasat excelent jocul sa continue.

Reactia lui Cristiano Ronaldo pune tot mai mult sub semnul intrebarii dorinta portughezului de a continua la Real Madrid si, mai ales, in Primera Division.

author avatar
Cristi Ionita
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger