Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Gest de necrezut la adresa unui campion: Ilie Nastase, interzis pe baza de poza!

Gest de necrezut la adresa unui campion: Ilie Nastase, interzis pe baza de poza!

Autor:

Numele lui Ilie Nastase este inclus printre cele ale legendelor sportului alb. Din pacate, insa, pare-se ca acest aspect n-a prea mai contat cand a fost vorba de accesul la un turneu celebru.

 

12806189 959636380795695 778845615040195383 n ilie 333x500 Gest de necrezut la adresa unui campion: Ilie Nastase, interzis pe baza de poza!Cel putin nu daca este sa ne luam dupa informatia publicata de site-ul Telegraph, conform careia responsabililor cu paza arenei, la Wimbledon, li s-ar fi aratat o poza cu Ilie Nastase, campionul roman de la French Open, in 1973. Totul, pentru a nu-i fi permis sa asiste la meciurile de la Grand Slam-ul aflat in plina desfasurare, in aceasta perioada.

Totul, pe fondul incidentului de la Fed Cup, de la unul dintre meciurile disputate contra reprezentantelor Marii Britanii, la Constanta, in primavara acestui an, in urma caruia capitanul nejucator al echipei Romaniei, fost campion la Roland Garros, s-a ales cu o suspendare.

Pe 18 mai, insa, Nastase insusi facuse o precizare esentiala, pe acest subiect: “Am observat ca a existat, din nefericire, o neintelegere cu privire la efectele suspendarii provizorii impuse in cursul investigatiei. In urma solicitarii mele, ITF a clarificat in mod oficial la 12 mai 2017 ca suspendarea provizorie „se aplica doar evenimentelor ITF si, deci, nu include Grand Slam-urile”. ”

sursa foto: Facebook/Ilie Nastase    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!