AcasăSPORTGeorgievski, "ajutat" de Reghecampf sa fie cel mai slab

Georgievski, „ajutat” de Reghecampf sa fie cel mai slab

Daniel Georgievski n-a miscat in fata lui Andre Schurrle

Suporterii Stelei au tot dreptul sa-i ceara socoteala lui Daniel Georgievski pentru evolutia sa, insa o parte din fluieraturi ar trebui indreptate si spre Laurentiu Reghecampf, un antrenor incapabil sa corecteze din mers erorile tehnico-tactice comise de elevul sau.

Daniel Georgievski n-a miscat in fata lui Andre Schurrle

O banda dreapta facuta franjuri de un singur om, Andre Schurrle, si un tehnician impietrit la marginea terenului, lipsit de reactie la raidurile neamtului. Greu de crezut cum Laurentiu Reghecampf n-a corectat din primele minute erorile de plasament ale jucatorului sau, in conditiile in care era evident ca Georgievski nu trebuia sa-si ia din scurt adversarul direct, fiind de preferat o tatonare. In plus, fundasul macedonean n-a avut nici ajutor din partea colegilor, Adi Popa, cel care trebuia sa-i fie „umbra” fiind pierdut unde in jumatatea lui Chelsea. „Steaua a jucat cu pana pe dreapta, la baiatul asta, Georgievski. Degeaba incearca MM Stoica sa-l acopere, Georgievski e din alt film. Toate golurile londonezilor au venit din zona unde a jucat Schurrle. Era nevoie de dublaj la astfel de jucatori, ca neamtul. Dar, vad ca nici Adi Popa nu mai creeaza probleme adversarilor”, a comentat Sorin Cartu, fost mare fotbalist si antrenor al Stelei cu doi ani in urma.

Lasat singur in fata taifunului Schurrle, fundasul dreapta stelist a avut cifre dezastruoase in cele 70 de minute bifate pe teren: 28 de pase si doar 18 bune, numai doua dueluri aeriene castigate, niciun fault comis. Peste toate, si un autogol, la scorul de 0-1, cu un minut inainte de pauza! Ca sa faca haz de necaz, fanii din tribune i-au gasit o scuza pentru evolutia catastrofala: „Din respect pentru Gigi Becali, Daniel Georgievski a fost «puscarie»”.

Au studiat Chelsea pe Internet?

Este incredibil pentru acest nivel – grupele Ligii Campionilor -, dar se pare ca Laurentiu Reghecampf n-a fost sa urmareasca adversara de marti la niciun meci! Dupa esecul de acasa cu FC Basel, din prima etapa, Chelsea Londra  mai disputat trei jocuri: cu Fulham si Tottenham in Premier League, si cu Swindon in Cupa. Din cate se cunoaste, antrenorul Stelei n-a mers deloc in Anglia, preferand sa studieze echipa lui Jose Mourinho de pe DVD-uri si Internet! Prezenta lui Mihai Stoica la Londra, in weekend, la partida cu Tottenham, este irelevanta, sfaturile managerului nefiind luate in seama nici la Liga a II-a.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger