AcasăSPORTGeneralul Iordanescu va conduce „nationala” in batalia din Franta

Generalul Iordanescu va conduce „nationala” in batalia din Franta

Iordanescu, reconfirmat in functie pentru cel putin un an

Cu toate ca suporterii echipei nationale vor o schimbare pe banca tehnica a primei reprezentative, Razvan Burleanu ramane consecvent alegerii facute in urma cu un an.

Iordanescu, reconfirmat in functie pentru cel putin un an

Anghel Iordanescu are parte de tot sprijinul presedintelui FRF, a dat asigurari chiar Burleanu la finalul meciului din Feroe, care a adus calificarea „tricolorilor” la Euro 2016. „In niciun caz nu deschid asemenea subiecte imediat dupa o partida. Adica… Iordanescu va ramane fiindca merita sa ramana. A pregatit foarte bine meciurile, inclusiv pe cel de la Bucuresti, cu Finlanda, daca e sa ne referim la primele 60 de minute, care au fost foarte bune, inclusiv din punct de vedere ofensiv. Si inclusiv meciul din aceasta seara, nu a fost o victorie chinuita. O victorie care inseamna cu atat mai mult cu cat a adus calificarea, care ne bucura foarte mult”, a anuntat seful FRF.
Cu toate ca Romania a jucat impotriva „nationalei” din Insulele Feroe, Razvan Burleanu afirma ca s-a temut de acest meci: „
Baietii trebuie felicitati la maxim pentru aceasta calificare. Este o zi mare pentru tot sportul romanesc. Aceasta calificare va ajuta la dezvoltarea fotbalului in Romania. Ne-a fost teama de acest meci, deoarece am ajuns sa depindem de ultima partida din preliminarii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger