AcasăSPORTGaz Metan - Austria Viena 1-0 Mediesenii au murit frumos

Gaz Metan – Austria Viena 1-0 Mediesenii au murit frumos

Gaz Metan Medias a parasit Europa League, desi s-a impus, cu 1-0, in returul cu Austria Viena. Austriecii au avut 3-2 la general.

Min. 93 – Este final de meci la Cluj. Gaz Metan Medias se impune la limita, cu 1-0, un rezultat care nu o ajuta sa se califice in grupele Europa League la prima participare in cupele europene. Mediesenii au avut o evolutie foarte buna, dar austriecii merg mai departe.

Min. 86 – Iese Jun si intra Rogulj.

Min. 81 – Intra Dan Roman in locul lui Cristi Todea. Cristi Pustai arunca totul pe cartea atacului. La prima atingere de balon, Roman reia cu capul putin pe langa poarta adversa. Apoi Bawab suteaza si el putin peste.

Min. 78 – Jun a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Bawab. Lovitura libera a ramas fara rezultat.

Min. 76 – A intrat Romulus Miclea in locul lui Markovic, accidentat.

Min. 75 – Breeveld a vazut cartonasul galben pentru un fault asupra lui Stankovic.

Min. 69 – Bawab suteaza periculos din lovitura libera de la 20 de metri si portarul oaspetilor retine.

Min. 60 – Hoban suteaza periculos, pe jos, din lovitura libera de la 30 de metri si portarul oaspetilor retine. Intre timp a intrat Litu in locul lui Florin Bratu.

Min. 58 – Vukadinovic suteaza periculos, putin pe langa poarta austriecilor.

Min. 53 – Linz reia peste din numai cativa metri. Ocazie uriasa pentru oaspeti.

Min. 46 – La oaspeti a intrat Stankovic in locul lui Barazite.

21.02 – Austriecii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Dupa o prima repriza extrem de echilibrata, Gaz Metan Medias are avantaj minim, 1-0, in returul cu Austria Viena. Trupa lui Cristi Pustai mai are nevoie de cel putin un gol pentru a spera la calificarea in grupe, dar mediesenii au lasat impresia ca pot forta obtinerea unui rezultat istoric.

Min. 42 – Barazite suteaza periculos, din unghi, si mingea ocoleste de putin poarta lui Plesca.

Min. 40 GOOOOOL HOBAAAANN !!! Gaz Metan – Austria Viena 1-0. Vukadinovic a centrat de pe stanga, Bratu nu a reusit sa reia spre poarta, dar Hoban, venit din urma, a punctat cu o superba lovitura cu capul din plonjon, de la 10 metri.

Min. 32 – Cristi Todea a vazut cartonasul galben pentru un fault tare la centrul terenului.

Min. 20 – Ciprian Petre centreaza excelent de pe stanga, Hoban reia cu capul, pe centrul portii adverse, si Grunwald retine.

Min. 14 – Bratu centreaza excelent de pe dreapta, Ciprian Petre reia din vole, dar loveste prost balonul care ciupeste pamantul si sare peste poarta oaspetilor. Mare ocazie ratata de medieseni.

Min. 6 – Formatia noastra a inceput cu mult curaj acest meci, mingea fiind o mare parte din timp in jumatatea de teren a oaspetilor.

20.01 – Mediesenii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa la Cluj, terenul Stadionului CFR se prezinta in conditii bune, dar in tribune doar circa 5.000 de spectatori.

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Medias, incepe cu Plesca – Hoban, Florin Lazar, Markovici, Trtovac – Cristi Todea, Vukadinovic, Breeveld – Bawab, Florin Bratu, Ciprian Petre. Rezerve sunt Vatca, Ciuca, Bozesan, Litu, Zaharia, Roman, Romulus Miclea.

Karl Daxbacher, antrenorul formatiei Austria Viena, raspunde cu Pascal Grunwald, Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner, Hlinka, Alexander Grunwald, Barazite, Junuzovic, Jun, Linz. Rezerve sunt Lindner, Rogulj, Liendl, Marko Stankovic, Gorgon, Leovac si Dilaver.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger