AcasăRecomandariGata cu experimentele la Steaua! Reghecampf e alesul lui Gigi

Gata cu experimentele la Steaua! Reghecampf e alesul lui Gigi

Demisia lui Mirel Radoi nu l-a lasat descoperit pe nasul Gigi Becali. Latifundiarul s-a repliat imediat si a demarat negocierile cu Laurentiu Reghecampf pentru intoarcerea acestuia la Steaua!

Reghecampf si Becali au multe lucruri in comun

Chiar daca a fost anuntat antrenor principal, Nicolae Dica stie ca este doar un interimar, care in iarna va preda stafeta unui alt tehnician si asta indiferent de rezultatele inregistrate in ultimele cinci partide ramase de disputat pe 2015.
Conform „fanatik.ro”, Anamaria Prodan a fost vazuta intrand marti in curtea Palatului din Aleea Alexandru. Din cate se pare, aceasta a negociat cu Gigi Becali revenirea sotului ei la Steaua, varianta dorita de aproape toti sustinatorii „ros-albastrilor”. Aflat sub contract cu Litex Loveci pana in 2018, Reghecampf ar putea parasi Bulgaria chiar de luna aceasta, dupa cum scrie presa de la sud de Dunare.

Presiunile lui MM Stoica

In asteptarea eliberarii conditionate, Mihai Stoica face lobby pentru readucerea lui Reghecampf la echipa. De altfel, fostul manager general tocmai ce a petrecut cateva zile alaturi de prietenul sau, profitand de o permisie acordata de conducerea Penitenciarului Jilava.
La inceputul lui ianuarie, MM afla daca va fi eliberat din inchisoare, intrucat a depus deja actele in acest sens. Dosarul sau urmeaza a fi judecat de magistrati dupa sarbatorile de iarna.

„Am facut performanta si nu m-au uitat”

Sotul Anamariei Prodan admite ca discuta destul de des cu Gigi Becali. Mai mult, Reghecampf da de inteles ca o revenire la Steaua ar fi exact ce si-ar dori cadou de Craciun: „Probabil, sunt considerat o varianta pentru Steaua fiindca am facut performanta acolo, altfel nu se mai gandea nimeni la mine. Eu vorbesc cu Gigi Becali, dar nu vreau sa intru in discutii de acest gen. Sa lasam lucrurile sa se linisteasca, n-are rost sa involburam si mai mult apele”.
Despre conflictul cu Mirel Radoi, Reghecampf declara ca s-au exagerat declaratiile sale: „Pai, eu chiar sunt antrenor mare, am facut rezultate la Steaua. Dar nu ma simt vizat, deoarece nu stau toata ziua la televizior si am echipa. Sunt sigur ca Radoi nu s-a referit la mine. Sunt putini antrenori mari care au fost in ultimii ani la Steaua. Mi-am exprimat o parere, cu ce l-am jignit?”.

Edi Iordanescu prefera Pandurii

Zvonurile ca Edi Iordanescu (foto) ar fi fost propus de Mirel Radoi pentru banca Stelei nu l-au luat prin surprindere pe tehnicianul Pandurilor. Cu toate astea, fiul selectionerului Anghel Iordanescu afirma ca isi doreste sa ramana antrenor la Targu Jiu decat sa lucreze, din nou, cu Gigi Becali: „Eu sunt aici, implicat in proiectul acesta, sunt alaturi de baieti, am plecat pe un drum cu Pandurii. Chiar nu as vrea sa mai fie loc de speculatii. Incerc sa imi fac meseria cat mai bine aici si imi rezerv dreptul sa nu comentez mai mult”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger