AcasăRecomandariGardos debuteaza cu Liverpool

Gardos debuteaza cu Liverpool

Transferul lui Florin Gardos la Southampton s-a realizat joi dimineata, in regim de urgenta, conducerea tehnica a clubului englez cerand ca jucatorul sa fie la dispozitie pentru meciul cu Liverpool, din weekend, in prima etapa a noului sezon de Premier League.

Gardos a fost om de baza la Steaua in acest sezon

Cu prima cursa a zilei, Gardos a plecat spre Londra, acolo unde a fost asteptat de oficialii „Sfiintilor” sa semneze contractul valabil pana in 2017 si care ii garanteaza un salariu stagional de 1,2 milioane euro. In schimbul fotbalistului, campioana Steaua va primi 7,5 milioane de euro! „Sunt foarte fericit. Mi s-a indeplinit un vis, e ceva extraordinar sa ajungi sa joci in Premier League”, a declarat internationalul roman inainte de imbarcare.
Antrenorul lui Southampton, Ronald Koeman, a fost cel care a insistat pentru transferul lui Florin Gardos, pe care multi specialisti din fotbalul britanic il considera mai valoros chiar decat Vlad Chiriches, cumparat in 2013 de Tottenham. Cel mai probabil, ex-stelistul va debuta in tricoul noii sale formatii in acest weekend, in meciul cu Liverpool, din prima etapa.

Barcelona il aduce pe Latovlevici la Dinamo Zagreb

Miliardarul croat Zdravko Mamici, patronul clubului Dinamo Zagreb, va veni personal la Bucuresti pentru a rezolva transferul fundasului Iasmin Latovlevici. Conform presei croate, Mamici va „licita” pana la doua milioane de euro pentru jucatorul Stelei, bani pe care Dinamo oricum i-a incasat de la FC Barcelona in schimbul mijlocasului Halilovici.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger