AcasăSPORTGanea: „La 42 de ani, fac cu brio faza de atac!”

Ganea: „La 42 de ani, fac cu brio faza de atac!”

Romania a avut trei meciuri consecutive fara gol marcat in preliminariile C.E., un nivel scazut care l-a determinat pe fostul international Ionel Ganea sa se declare rusinat de actuala generatie.

Ajuns la 42 de ani, „Ganezul” se declara mai pregatit decat actualii atacanti romani sa joace in ofensiva „nationalei”. Chiar daca s-a retras din activitate si intre timp a devenit antrenor principal, fostul „varf” cu 19 goluri marcate in 45 de partide jucate pentru Romania este convins ca ar face fata aproape o repriza. „Sincer, chiar si la varsta asta, as putea sa mai joc la nationala, sa fac fata vreo 20 de minute. Fara probleme, as face cu brio faza de atac! Din pacate, asta e viata. Cei de acum au scris o pagina neagra in istoria echipei nationale a Romaniei. Eu nu-mi aduc aminte ca Romania sa nu marcheze niciun gol in trei meciuri consecutive”.
In prezent, Ionel Ganea antreneaza formatia de liga secunda Dunarea Calarasi, care miercuri a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, meciul cu Rapid, una dintre formatiile pentru care „Ganezul” a fost atat fotbalist (campion al Romaniei in 1999), cat si „principal”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger