AcasăSPORTGaman si Barboianu revin la Craiova

Gaman si Barboianu revin la Craiova

Cei doi fundasi olteni care au evoluat pentru Dinamo in returul sezonului recent incheiat, vor reveni la Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a anuntat ca jucatorii sunt legati de formatia din Banie prin intermediul unor contract care va intra in vigoare de la 1 iulie. Foarte probabil, Gaman si Barboianu nu vor fi pastrati la Universitatea, ci vor fi vanduti catre alte formatii.

Tatu a trecut vizita medicala la Steaua

Atacantul brazilian Leandro Tatu, unul dintre jucatorii vizati de Steaua pentru un transfer in aceasta vara, a efectuat ieri vizita medicala. Sud-americanul este asteptat sa semneze, in aceasta saptamana, un contract cu gruparea din Ghencea. Fotbalistul are 29 de ani si a mai trecut in cariera pe la Porto Alegre, Naval, Leixoes, Pacos de Ferreira si Beira Mar.

Barcelona a plecat de ieri spre Londra

Conducerea clubului catalan a decis ca echipa sa faca, de aseara, deplasarea catre Londra, pentru finala UCL. S-a luat aceasta decizie pentru a se evita eventualele probleme provocate de norul de cenusa emanat de vulcanul Grimsvotn din Islanda. Anul trecut, eruptia unui alt vulcan islandez i-a facut pe catalani sa se deplaseze cu autocarul la Milano, pentru meciul cu Inter din prima mansa a semifinalelor.

Cinci stranieri pentru Kazahstan

Emil Sandoi, antrenorul nationalei de tineret a Romaniei, a selectionat 22 de jucatori pentru meciul cu Kazahstan, de pe 3 iunie, de la Targu Mures. Partida conteaza pentru preliminariile Euro 2013, din grupa Romaniei mai facand parte Franta, Letonia si Slovacia. Stranierii sunt Alibec (Inter Milano), Moldovan (Espanyol), Mladen (AS Roma), Stoian (Pescara) si Suciu (Guobbio).

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger