AcasăSPORTGaleria Timisoarei vine-n Capitala!

Galeria Timisoarei vine-n Capitala!

Galeria Politehnicii Timisoara a mai organizat un miting in urma cu patru ani

Banatenii sunt pregatiti de revolta impotriva „abuzurilor comise de Federatie”. Fanii vor sa vina la Bucuresti daca echipa va fi retrogradata!

Galeria Politehnicii Timisoara a mai organizat un miting in urma cu patru ani

Cazul „Licenta” arunca in aer Banatul: ultrasii Timisoarei vor sa picheteze sediul FRF daca echipa lor nu va primi licenta si va fi retrogradata in Liga a 3-a. Astazi este ziua decisiva pentru viitorul clubului de pe Bega, iar liderii galeriei „Commando Viola Ultra Curva Sud” anunta ca sunt pregatiti sa demareze proteste de amploare in eventualitatea in care Poli nu va primi licenta pentru sezonul 2011/ 2012. Reamintim ca, in prima faza, Poli Timisoara a primit licenta, insa Federatia a facut recurs la UEFA. Un raspuns final va fi oferit astazi. Ar fi pentru a doua oara cand CVUCS iese in strada, precedentul avand loc in martie 2007, drept reactie la decizia TAS prin care palmaresul, culorile clubului si numele echipei Poli Timisoara au ramas in proprietatea controversatului afacerist italian Claudio Zambon.

Bani publici pentru Poli

Chiar daca echipa a terminat pe locul 2, neizbutind sa castige titlul, Poli Timisoara va beneficia in continuare de sprijinul financiar al autoritatilor locale. Astfel, la ultima sedinta a Consiliului Judetean Timis s-a decis sponsorizarea clubului de fotbal cu suma de 900.000 de euro. Primaria Timisoara va aloca, la randul ei, inca 1.500.000 de euro.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
152 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci mi se reintareste suspiciunea ca timisorenii sunt niste idioti. In loc sa protesteze impotriva conducerii clubului si a mizeriei de Marian Iancu, care sunt responsabili pentru ce s-a intamplat, ei merg la FRF, care impreuna cu UEFA (da, cu UEFA!) au luat o decizie perfect normala si regulamentara. Inteleg ca fanii sunt suparati, dar ar trebui sa atace pe cine e responsabil…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger