AcasăSPORTGalca o duce pe Espanyol in „optimile” Cupei Spaniei

Galca o duce pe Espanyol in „optimile” Cupei Spaniei

Victorie si calificare in optimile de finala ale Cupei Spaniei pentru Costel Galca la prima sa partida ca antrenor al formatiei Espanyol Barcelona.

Galca este gata sa dea piept cu Real Madrid si Barcelona

Cu Levante, fostul campion cu Steaua a parut un leu in cusca, pregatit sa atace la fiecare trecere de jumatatea terenului a adversarului. „N-a stat o clipa pe banca, numai in picioare, gesticuland si tipand la jucatorii sai”. Asa l-a caracterizat „El Mundo Deportivo”, care ieri i-a dedicat romanului un spatiu generos la debutul in fotbalul spaniol.
Condusa cu 0-1, echipa pregatita de Costel Galca a avut puterea sa revina pentru un 2-1 care ii da sperante ca partea a doua a sezonului va fi una complet diferita fata de prima. Au observat schimbarea de atitudine si de joc inclusiv jurnalistii de la „MD”, dupa cum reiese din textul lor: „Cei 8.642 de fani au facut totul pentru a sprijni echipa. Resetarea a fost totala la Espanyol. Cel mai bun exemplu este schimbarea antrenorului Sergio Gonzalez cu Galca. Romanul a debutat si totul a fost diferit. Nimic nu mai pare la fel. Echipa a suferit o transformare drastica. Schimbarea e evidenta, ca intre noapte si zi. Costel a produs un adevarat miracol, reusind sa-i transforme insluciv pe fani. Huiduielile de la inceputul sezonului s-au transformat in aplauze. Seara a fost, din nou, magica”.

Vrea posesie ca Barcelona

La conferinta de presa, Costel Galca a laudat atitudinea jucatorilor sai, carora le-a cerut sa tina mai mult de minge, asa cum fac fotbalistii concitadinei FC Barcelona. Posesia, vechea obsesie a lui Galca! „Cel mai important lucru este ca am castigat. Sunt bucuros ca am reactionat asa cum trebuie dupa ce am fost condusi. Am tinut de minge si ne-am creat sanse de a marca, dar trebuie sa avem o posesie mai buna fiindca suntem o echipa talentata si asta se vede. Vreau ca echipa mea sa fie mai agresiva, sa tina mai mult de minge. Am mare incredere in baietii astia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger